El Pla de Barris de La Maurina, al 60%

L’Ajuntament està en disposició d’executar-lo al 80%

per La Torre, 5 de juliol de 2013 a les 09:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juliol de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Reunió del comitè d'avaluació del Pla de Barris de La Maurina Foto: A.T.

Els representants municipals han explicat que el Pla de Barris de La Maurinaha assolit un grau d’acompliment del 60% i que l’Ajuntament està en disposició d’executar-lo al 80%. Per la seva banda, els representants autonòmics han comunicat que la voluntat de la Generalitat és liquidar el deute amb els consistoris, i que caldrà esperar a l’aprovació dels pressupostos per a concretar aquesta liquidació. En el cas de Terrassa, el deute acumulat de la Generalitat de Catalunya puja a més de 23 milions d’euros, dels quals més de quatre milions corresponen al Pla de Barris.


La reunió del Comitè d’Avaluació i Seguiment del Pla de Barris de La Maurina s’ha celebrat al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany. La regidora del Pla de Barris de La Maurina, Josefina Soler, ha presidit la reunió per part de l’Ajuntament de Terrassa, mentre que el delegat territorial del Govern, Fernando Brea, l’ha presidit per part de la Generalitat de Catalunya. A la sessió han participat representants de diferents departaments de la Generalitat i de diversos serveis municipals, així com de les entitats veïnals, associacions ciutadanes i agents econòmics i socials.

 

Participació