04 de juliol del 2013
Equip infantil del CNT campió de Catalunya
Equip infantil del CNT campió de Catalunya | CNT
Equip infantil del CNT campió de Catalunya Foto: CNT

El Club Natació Terrassa va proclamar-se campió de Catalunya infantil masculí de waterpolo en la fase final celebrada divendres i dissabte passat a la Piscina Municipal de Montjuïc.

El conjunt de Manel Llobregat va desfer-se en semifinals del CN Rubí per 15 gols a 10 (2-1, 1-0, 2-0, 4-3, 3-4 i 3-2). Els egarencs van fonamentar el triomf en un inici esplèndid, que els va permetre assolir un coixí de quatre gols al final del tercer quart, 5 a 1. A la represa, el Rubí va reaccionar, però no va fer perillar la victòria del Natació, que va saber gestionar la renda aconseguida. Albert Soto, amb quatre dianes, i Oriol Rodríguez i Jan Torres, amb tres, van destacar en el capítol ofensiu.

En la gran final, el CN Terrassa va derrotar amb claredat el CN Atlètic-Barceloneta per 12 gols a 4 (2-2, 1-0, 3-0, 1-0, 3-0 i 2-2). Els terrassencs van completar un partit excel·lent, especialment en l’apartat defensiu, fins al punt d’embussar els atacs dels mariners, que van estar-se quatre períodes sense anotar. Després de l’equilibri inicial, el Natació va començar a obrir forat en el tercer quart, a partir d’un parcial de 3 a 0, que va col·locar un 6 a 2 al descans. A la represa, l’avantatge egarenc va seguir augmentant fins al 12 a 4 definitiu. Oriol Rodríguez, amb cinc gols, i Jan Torres, amb quatre, van convertir-se en els referents en atac del conjunt de Manel Llobregat.

L’infantil que va adjudicar-se el títol català està format per Arnau Fernández, Carlos Marín, Albert Soto, Martí Colet, Óscar Sánchez, Jan Torres, Bernat Marcilla, Bernat Sanahuja, Ernesto Pérez, Rafael Prieto, Oriol Rodríguez, David Holgado, Adrián Oya, Guillem Tutusaus, Pol Tomàs i Ismael Azcón.