Oscar Carrillo fitxa pel sènior de waterpolo del Natació Terrassa

La Torre
03 de juliol del 2013
Carrillo és un jugador format al planter del Natació Sabadell
Carrillo és un jugador format al planter del Natació Sabadell | CNT
Carrillo és un jugador format al planter del Natació Sabadell Foto: CNT

Nova incorporació en el sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa. L’exjugador del CN Sabadell Óscar Carrillo, que farà 22 anys el mes d’octubre, ha signat per una temporada pel conjunt que dirigeix Dani Nart en una operació que s’ajusta "a la política d’ajust econòmic" que porta a terme l’entitat. És el segon reforç de l’equip egarenc després del fitxatge del porter Iñaki Aguilar, també procedent del Sabadell.
 
El tècnic Dani Nart defineix Carrillo com un waterpolista que aportarà gol. "Durant tota la seva trajectòria, ha demostrat una gran capacitat ofensiva. Ara bé, dins del nostre grup, s’haurà d’adaptar al que necessita l’equip en tasques defensives. Li demanarem que faci més coses en benefici del col·lectiu". L’entrenador del Natació explica que es tracta d’un jugador "jove que arriba fet, atès que porta molts anys sent determinant. Mirarem de donar-li eines perquè pugui fer-se un lloc en la selecció estatal".
 
Objectius esportius
Per la seva banda, Óscar Carrillo afirma que s’ha decidit per l’oferta del Natació "pels objectius esportius que ofereix". "Crec que podem ser el segon equip de la competició. Si hi ha algun conjunt que pugui donar guerra al Barceloneta, hem de ser nosaltres". El waterpolista, sabadellenc i fet a la pedrera del CN Sabadell, fuig de rivalitats històriques i confessa tenir molt bona relació amb jugadors amb els quals va coincidir a la Residència Blume com Jordi Pérez, David González o Ricard Alarcón, així com amb Iván Gallego, amb qui ha compartit convocatòries amb la selecció absoluta.
 
Tercer màxim golejador de la passada lliga
Óscar Carrillo Gemar, sabadellenc de naixement, ha desenvolupat tota la seva carrera professional al CN Sabadell, equip amb què ha guanyat una Copa del Rei i una Supercopa d’Espanya. Va ser el tercer màxim golejador de la passada lliga amb 59 dianes, mentre que, en la campanya 2011-2012, va ser el segon millor anotador amb 57. Així mateix, va ser escollit millor jugador de la Copa del Rei 2012, competició de la qual va ser el màxim golejador.
 
Carrillo ha estat internacional en totes les categories. Amb la selecció espanyola absoluta, ha participat en el Preolímpic de Canadà l’any 2012 i ha disputat diversos partits de Lliga Mundial. El seu palmarès també contempla dues medalles de plata amb la selecció espanyola júnior, al Mundial de Volos 2011 i a l’Europeu d’Istanbul 2008.