CiU Ullastrell posa en evidència el Pla urbanístic

Els nacionalistes carreguen durament contra el govern per les dades errònies que conté l'informe

Lluïsa Tarrida
02 de juliol del 2013
"Sabies què en el POUM d’Ullastrell aprovat inicialment per ERC + PSC, l'equip de govern  hi preveu 'en el catàleg de béns protegits del POUM ...com espais d’interès natural i/o paisatgístic' protegir el Riu Llierca?", amb aquestes paraules vol denunciar CiU la redacció d'un Pla Ordenació Urbanístic Municipal que conté "diverses errades".

Els nacionalistes també afirmen que en el document s'indica que "Ullastrell és un municipi de 10,98 km2 i s’estén a la riba esquerra del riu Llierca, just abans de la confluència d’aquest amb el riu Fluvià, entre l’Alta Vallès Oriental i la plana de la vall del Fluvià. Els municipis limítrofs amb Ullastrell són Montagut i Oix a l’oest, Argelaguer al sud i Sales de Llierca al nord i a l’est. El municipi presenta una població de 758 habitants".

Amb aquest sentit, CiU es pregunta si "s'han llegit el POUM els membres de l'equip de govern?" i afegeixen "com un govern, que fa bandera de la protecció de l’entorn natural, paisatgístic i de l’ecosistema d’Ullastrell, després de dos anys de govern, presenta i aprova inicialment un Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal (POUM) sense haver llegit l’Informe de Sostenibilitat ambiental del POUM encarregat per ells mateixos?".

Els nacionalistes carreguen contra ERC i PSC i subratllen que després de presentar aquest informe "quina credibilitat tenen? quina responsabilitat hi té l'alcalde com a regidor d'urbanisme?".