Com moure's per Festa Major

La Rambla està tallada i cal buscar alternatives

La Torre
02 de juny del 2013
Als concerts que tenen lloc a l’escenari del parc dels Catalans i de la plaça Nova, hi ha una zona reservada per a persones amb discapacitat. Caldrà dirigir-se als responsables d'organització o bé de Creu Roja. Igualment hi haurà uns espais reservats en aquells espectacles en què hi hagi cadires per al públic. Caldrà dirigir-se als responsables d’organització d’escenari.

Talls de carrers

    Rambla d’Ègara
    Des de la plaça Doré fins al Centre Cultural Terrassa (a l’alçada del C/Arquimedes).
    Tallada durant tota la Festa Major des de les 22 h del dimecres 26 de juny a les 6 h del dimarts 2 de juliol.

    Castell de Focs. Avinguda de Josep Tarradellas i avinguda de l’Abat Marcet i ronda de Ponent
    Tallades el dimecres 3 de juliol, de 21 a 24 h. Eviteu circular en cotxe per l’àmbit proper als focs durant aquesta franja horària.

Transports públics

    Autobusos urbans
    Totes les línies circularan pels carrers d’Arquimedes i de Galileu a partir del dijous 27 de juny i fins al dilluns 1 de juliol, realitzant les parades que tenen assignades en aquests carrers:
        Divendres: horari de feiner
        Dissabte: horari de dissabte
        Diumenge i dilluns: horari de festiu

    Servei especial:
    Les línies 2, 3, 4, 5, 8 i 9 oferiran servei fins a les 3 de la matinada el divendres, dissabte i diumenge de Festa Major.

    El dimecres dia 3 de juliol, al finalitzar el castell de focs i el rom cremat, també hi haurà un servei especial de línies 2, 3, 4, 5, 8 i 9 que sortirà de la plaça Lluís Companys i que arribarà fins els barris.

    Incidències en el servei: El servei es veurà afectat amb motius dels focs artificials el dimecres 3 de juliol, a partir de les 21 h, a totes les línies amb itinerari per les avingudes de l’Abat Marcet i de Josep Tarradellas (línies 4, 5, 8 i 9). Aquestes línies seran desviades de les avingudes afectades pels focs (Josep Tarradellas i Abat Marcet) cap a 22 de Juliol i carretera de Rellinars per retornar al seu recorregut habitual.

    Autobusos interurbans
    Totes les línies d’autobusos realitzaran parada a l’Estació d’autobusos situada a la plaça Doré. Les línies de Terrassa-Matadepera i Terrassa-Castellbell i el Vilar circularan pels carrers d’Arquimedes i de Galileu i faran parada a l’alçada del c/Volta, de la plaça del Progrés i també a l’estació d’autobusos.

    Taxis
    La parada de la Rambla d’Ègara entre c/ Dr. Cabanes i portal de Sant Roc es trasllada a la Estació d’Autobusos situada a la plaça del Doré des de les 7 h, del dijous 27 de juny i fins a les 6 h del dimarts 2 de juliol.
    També disposeu d’una altra parada davant el Cap Rambla.

Aparcaments

    Portal de Sant Roc
    Entrada recomanada pel c/ Vinyals i sortida per plaça Clavé i c/ Gutemberg.
    Plaça Vella
    Entrada recomanada pel c/  Portal Nou - c/ Rutlla - c/ del Vall - c/ del Forn i sortida pel c/ Cisterna.
    Raval de Montserrat
    Entrada i sortida pel c/ Grànius i el c/ Goleta.
    Plaça del Progrés
    Entrada i sortida pel c/ Arquimedes.
    Vapor Ventalló
    Entrada i sortida pel c/ del Pantá.
    Plaça de Lluís Companys
    Entrada per l’avinguda Josep Tarradellas i sortida pel c/ Amadeu de Savoia.
    Sant Leopold
    Entrada i sortida pel c/ Sant Leopold

    Restriccions generals
    Tots els aparcaments tindran restriccions d’entrada i sortida coincidint amb la realització de les activitats incloses en aquest programa que afectin, directament o indirecta, les vies d'accés i sortida abans esmentades.

    Persones amb discapacitat
    Per tal de facilitar-los l’accés al centre durant la Festa Major, l’Ajuntament de Terrassa habilitarà tres zones d’aparcament per a les persones amb discapacitat a:
        C/  Indústria (4 places)
        C/  Vinyals (3 places)
        C/  Infant Martí (3 places)

Per moure't millor...
Utilitza el transport públic, la bicicleta o vés a peu. Fes servir el cotxe el mínim imprescindible per estalviar i per millorar la circulació i la qualitat ambiental de la ciutat. Respecta també les normes de circulació per la seguretat de tothom.