Minyons prenen contacte amb el 4 de 9 amb folre i pilar

Els malva busquen el primer Gamma Extra de l'any per Festa Major

La Torre
28 de juny del 2013
Pom de dalt del 3 de 9 descarregat a Valls Foto: M.T.

Els Minyons de Terrassa celebren aquest cap de setmana la Festa Major de Terrassa, amb l’ambició de plantar el primer castell de gamma extra de la temporada. Després d’una setmana molt intensa amb tres assajos especials, els malves encaren la festa gran de Terrassa, el que serà un dels primers grans cap de setmana dels egarencs.

Els Minyons estan satisfets per poder plantejar-se una actuació amb tres castells de nou a aquestes alçades de la temporada i amb uns troncs molt renovats. A més, els assajos han comptat amb proves de molta qualitat, segons afirmen, on han pogut assajar bé castells nets i prendre contacte amb el que sembla ser un dels grans objectius dels Minyons aquesta temporada: el 4 de 9 amb folre i pilar.

Els egarencs actuaran, com ja és habitual, el dissabte al vespre, després de la cercavila, a la Plaça Vella, i el diumenge, a dos quarts d’una del migdia, al Raval de Montserrat. A més, el local de la Colla restarà obert a tots els terrassencs que vulguin celebrar la Festa Major amb la colla malva i acollirà diverses activitats, com vermuts musicals o el ja tradicional Ball de Gralles el diumenge a la tarda, amb la presència de les gralles de la colla.