A la recerca del Masterchef de Terrassa

Escollits els vuit finalistes del Concurs del Cuiner de l'Any

La Torre
27 de juny del 2013
Enguany se celebra la setena edició del Concurs del Cuiner de l'Any. Els finalistes, 8 en concret, competiran el proper dia 1 de Juliol a la Plaça de la Torre del Palau, al centre de Terrassa.

Cada any hi ha un producte central sobre el qual gira i sobre el que els participants han de basar les seves receptes. Aquest és l’Oli d’Oliva verge extra d’Ullastrell. La recepta s’ha de maridar amb la cervesa Damm Innèdit i els concursants tenen 20 minuts per elaborar les seves receptes.

El Jurat de prestigi es troba presidit pel Carles Tejedor –Restaurant Via Venetto- i el Director de la Revista Cuina, Josep Sucarrats.

A l’inici del Concurs Carles Tejedor farà una master class de l’oli d’oliva aportant tota la seva experiència per tal de transmetre els secrets d’aquests meravellós ingredient mediterrani.

Les cuines seràn muntades per The Singular Kitchen Sant Cugat i el Mercat de la Independència servirà tots els productes de les receptes en 8 cistelles.

Durant el Concurs un expert de la casa Damm Inèdit explicarà les característiques de la cervesa i es podrà fer un tast de la mateixa així com una degustació de cadascun dels restaurants participants, sortetjos, degustació de vins de la casa Pinord i les tendes Vinalium,…

El Concurs començarà a les 17:15 i es trobarà amenitzat pel presentador i showman Oriol Carreras acompanyat de tots els media audiovisuals per tal que l’espectador no es perdi cap detall de les elaboracions d’aquests 8 finalistes:

-          Àlex Lucas – Restaurant Ristol Viladecavalls

-          Alfons Ferrero – Restaurant l’Alegria del Teatre

-          Joan Sala Restaurant – Restaurant Losum (Sant Quirze del Vallès)

-          Keco Martínez-Anglès – Restaurant El Cel de les Oques

-          Jordi Sereno - Gastrobar Gresol

-          Edgar Martino – Restaurant Can Vinyers

-          Alfredo Martínez – Restaurant La Cantonada de les Barriques

-          Xavier Latorre – Restaurant Bizarre