La set de Gospel Vallès és insaciable també per Festa Major

La Torre
25 de juny del 2013
576_1338482921Mans_Unides_Cardedeu_2012
576_1338482921Mans_Unides_Cardedeu_2012


És l’inici de l’estiu, és Festa Major a Terrassa i com ja es tradició, Gospel Vallès inaugura els cinc dies de celebració ciutadana amb el concert que des de fa quatre anys té lloc a la Plaça Nova. Serà aquest divendres 28 de juny, a les 21.30 hores, quan la coral obrirà el foc de la primera nit de festa amb el seu espectacle estiuenc 'Set de Gospel'.

El grup recupera l’exitós show que l’estiu passat va recórrer sis viles catalanes. Un còctel gospel per a les nits d’estiu que barreja amb ritme i passió les melodies més refrescants del gènere espiritual. Per a l’estiu de 2013, ‘Set de Gospel’ incorpora noves cançons i noves veus que sorprendran a tothom, els qui ja coneixen la coral i els qui assistiran per primera vegada a un concert de Gospel Vallès.

Els cantaires terrassencs i els seus musics han preparat de forma especial la cita anual amb el públic de la seva ciutat amb un repertori de gospel contemporani que, entre d’altres, inclou temes de Kirk Franklin, un geni del gènere guanyador de nou premis Grammy, i de Chicago Mass Choir, una de les millors sinó la millor coral del món i amb qui Gospel Vallès té un vincle especial des del concert que van compartir el Nadal passat a l’escenari del Centre Cultural.