590 terrassencs donen la cara per la independència

La ciutat ocupa encara el sisè lloc a Catalunya en nombre d'adhesions

per La Torre, 25 de juliol de 2013 a les 13:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juliol de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Terrassencs que donen la cara per la independència

El Dóna la cara és un projecte que consisteix en omplir una pàgina web amb fotografies de persones que estan a favor de la independència. Fins a 590 terrassencs ja s'hi han sumat a dia d'avui, 25 de juliol. La xifra creix de mica en mica. La ciutat ocupa encara el sisè lloc a Catalunya en nombre d'adhesions, per darrere de Barcelona, Berga, Girona, Taradell i Sabadell, una classificació gairebé inmutable.


La iniciativa és una nova forma de realitzar una recollida de signatures a favor de la llibertat de Catalunya. Es demana una fotografia per a que en qualsevol moment tothom pugui veure quanta gent hi ha, quins són els pobles o ciutats amb més sentiment independentista i gent coneguda que també hi participa.

L’objectiu és molt simple: aconseguir el major nombre de persones possible que es posicionin a favor de la independència.


Els promotors apunten cinc raons per a participar a Dóna la cara: és transversal i no depèn de cap partit polític ni entitat; és independent i no implica donar suport a cap organització, entitat o causa més enllà de declarar‐se partidari de la independència; és personal, i innovador.

 

Participació