El Jove de Festa Major Terrassa es presenta amb un cartell de luxe

Hi ha un sol escenari on s'hi barrejaran grups de diferents estils per intentar aconseguir que tot tipus de públic s'hi senti còmode i participi

La Torre
22 de juny del 2013
Catell del Jove 2013
Catell del Jove 2013
Catell del Jove 2013

El Consell de Joves de Terrassa, com a organitzador del Jove d'enguany, ha fet públic els horaris i grups que tocaran en aquesta nova edició de la festa. Com es va anunciar, només hi ha un sol escenari on s'hi barrejaran grups de diferents estils per intentar aconseguir que tot tipus de públic s'hi senti còmode i participi.

Cada dia hi haurà 4 grups diferents dalt l'escenari. Divendres tocaran Sondley, La Senyoreta Descalça, Pirat's Sound Sistema, i Medicina, així com el DJ Terri. Dissabte es comptarà amb la presència dels Murciélagos del polen, Altercat, Chacho Brodas i Rumb Al Bar, essent WR2 el DJ final. Diumenge es començarà amb Descantilleos, seguit per Eskassa Llibertat i Kòdul, i tancaran la nit els Orxata Sount System i el DJ Biano.

Els concerts s'iniciaran cada dia a les 10 de la nit, tot i que el Jove ja estarà obert al públic a partir de les 8 del vespre.