Torna el petit Embassa't

El Festival aposta per una jornada cultural que acosta als menuts

La Torre
24 de juny del 2013
El festival estrenarà espai per als més menuts
El festival estrenarà espai per als més menuts


El Festival EMBASSA’T, que es celebra els propers 11, 12 i 13 de juliol a Sabadell, torna a organitzar aquesta edició el Petit EMBASSA’T. Serà la segona edició d’aquesta proposta que tindrà lloc durant la jornada de dissabte 13 de juliol als jardins de l’Espai Cultura Antiga Caixa Sabadell Fundació 1859 –els populars Jardinets del centre de la ciutat-.

Concebut per donar un servei d’oci al públic més petit, el Petit EMBASSA’T és un pas més de l’organització en el seu repte per acostar la cultura a les futures generacions. L’èxit de l’aposta feta l’any passat és la clau que ha portat a l’organització a oferir una nova edició del Petit EMBASSA’T. Enguany s’hi trobaran activitats diverses dirigides als més petits i es comptarà amb la col·laboració de l’artista Guillamino presentant l’espectacle “Guillamino a la classe de les girafes”. Un innovador taller de disckjockey per acostar l’electrònica, els ritmes i els beats a les generacions més petites.

L’organització de l’EMBASSA’T vol consolidar aquest espai per als més petits ja que des del primer any, l’any 2009, el festival ha permès l’entrada gratuïta a tots els infants menors de 12 anys acompanyats d’un adult. Degut a l’increment en la presència del públic infant durant les primeres hores de festival, enguany es torna a destinar un espai lúdic on els més petits puguin gaudir d’activitats pedagògiques sempre relacionades amb la música i la cultura mentre els pares poden, al mateix temps, viure una jornada musical en un entorn familiar. A més, aquesta activitat és gratuïta per a tothom que hagi accedit a l’EMBASSA’T.

Es tracta de desenvolupar una eina que permeti transmetre de pares a fills la passió per la música. Per aquest motiu s’han ideat una sèrie d’activitats que estimulin el gust per la música als més petits i serveixin de punt de trobada i relacions entre la canalla. Durant les tres primeres hores del festival el Petit EMBASSA’T donarà via lliure a la creativitat i a la interacció entre pares i fills. Entre les activitats principals s’oferirà la possibilitat de participar en un mural col·lectiu, un taller de maquillatge inspirat en les grans estrelles del rock com David Bowie, Kiss, Michael Jackson o Lady Gaga entre d’altres; tot això mentre sonen en directe els primers grups programats per a la jornada del dissabte: Aldrin y Collins, The Free Fall Band i Joan Colomo. Els tallers es conclouran sobre les 21.00 hores.

L’EMBASSA’T 2013 –més fet a Catalunya que mai- aporta un dels cartells més heterogenis i inquiets del panorama festivaler de Catalunya. Es celebrarà els propers 11, 12 i 13 de juliol a un conjunt d’espais privilegiats del centre de Sabadell.


Així, el cartell definitiu és el següent:
STANDSTILL – EXTRAPERLO – THE SUICIDE OF WESTERN CULTURE
JOAN COLOMO – PAU VALLVÉ – THE FREE FALL BAND – GUILLAMINO
FURGUSON – JUPITER LION – UNIVERS – LASERS – VÀLIUS
STAND UP AGAINST HEART CRIME – BERLINIST – DULCE PÁJARA DE JUVENTUD
SALVAJE MONTOYA – DJ COCO – GATO TV – ESTUPIDA ERIKAH – BRUNA dj set
BEGUN dj set – WOOKY – MUÑECO – MONKI VALLEY – EL TERCER SEMESTRE
SEA & SUN  - ALIZZZ – FERNANDO LAGRECA – ADYO – ALDRIN Y COLLINS
TUTU - LESTER – POL CRUELLS – ÒXID – – DOMESTICA RECORDS

Les entrades anticipades ja estan disponibles. Així, l’abonament per tots tres dies té un cost de 25 euros i les entrades de dia, que es venen exclusivament per divendres o dissabte, tenen un cost de 18 euros. Per garantir la comoditat i el millor servei al públic assistent, l’organització del festival ha resolt limitar l’aforament a 800 persones per dia.

Les entrades es poden adquirir als punts de venda físics de l’EMBASSA’T:

    Kafka Bar – Sabadell
    IMSA – Sabadell
    UME Eufonia - Sabadell
    Discos Paradiso – Barcelona
    Bcore – Barcelona

I també online al portal oficialwww.embassat.com; www.ticketea.com, www.atrapalo.com i www.tresc.cat.


A propòsit de l’EMBASSA’T
L’any 2009 es celebra la primera edició de l’EMBASSA’T. El recolzament de crítica i públic anima els organitzadors a seguir endavant en aquesta carrera de fons amb la voluntat d’acostar la cultura i celebrar una jornada musico-festiva. El Festival Independent del Vallès arriba enguany a la seva cinquena edició havent-se consolidat com una data més dintre del calendari de festivals musicals a Catalunya.

La filosofia de l’EMBASSA’T es basa en oferir un espectacle amb atenció pels detalls per tal que tan públic com bandes es trobin com a casa. Per l’EMBASSA’T han passat ja més de 5.000 persones, 40 bandes i s’han pogut escoltar més de 500 hores de música.

En referència a l’oferta de festivals catalans, l’EMBASSA’T sempre ha apostat per ser un altaveu per aquelles propostes musicals que marcaran la tendència dels propers anys, mostrar l’estat de forma de les bandes més importants de l’actual escena musical catalana, així com explotar i donar a conèixer al gran públic les bandes emergents del panorama internacional menys comercial.

Per l’EMBASSA’T ja han passat artistes com Mishima, Maria Coma, Manel, We Are Standard, Maga o These New Puritans, entre d’altres.

Contacte:

WEB: www.embassat.com
PREMSA: julia@embassat.com & miquel@embassat.com

Facebook: facebook.com/embassat  

Twitter: twitter.com/embassat //  #bestEMever

Instagram: instagram.com/embassat
Vimeo: vimeo.com/user7137272