Embolica que fa fort

El PP critica la gestió del govern en el Pla Estratègic de Comerç

La Torre
24 de juny del 2013
Gabriel Turmo
Gabriel Turmo | Joan Manel Oller
Des del Grup Municipal del PPC de Terrassa han emès un comunicat en relació a la Comissió Permanent del Consell Consultiu de Comerç que es va celebrar el divendres passat dia 14 de juny. Els populars volen manifestar que respecte el punt 2 de l’Ordre del Dia amb el títol "Pla Estratègic" no va ser objecte de votació, i per tant "qualsevol persona que parli d'unanimitat en interrompre l'elaboració d’aquest Pla menteix; i si aquestes afirmacions vinguessin, que ho desconeixem, d’un responsable polític, exigirem responsabilitats politiques".

Respecte el Grup de Treball de la Rambla que s’ha donat per tancat, la formació liderada per Gabriel Turmo vol deixar palès que "no dóna suport al document de conclusions finals, i que des de la legitimitat democràtica, seguirem defensant les nostres propostes per dinamitzar l’eix comercial de la Rambla d’Ègara" i afegeixen que "una de les nostres propostes és elaborar i impulsar amb el consens del sector el Pla Estratègic de Comerç de Terrassa; indubtablement, sinó existeix aquest consens, no insistirem en la proposta". Els Populars volen subratllar que en la Comissió del passat divendres, no estaven representades totes les entitats i associacions de comerciants de Terrassa.
 
Finalment, i tenint en consideració la proposta que es va aprovar al mes de maig en el plenari respecte l’elaboració del Pla Estratègic de Comerç de Terrassa, el PP afirma que "no havent-se donat compliment al primer acord, no descartem tornar a presentar la proposta al Ple d’aquest mes".