Quartet de luxe per una nit de jazz antològic a la Nova Jazz Cava

per La Torre, 20 de juny de 2013 a les 14:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de juny de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El trompetista Josep Maria Farràs

Aquest divendres, a les 22.30 hores, la Nova Jazz Cava acollirà un concert antològic a càrrec de quatre elements clau per entendre la història del jazz a la nostra ciutat. Arriba el quartet format per Farràs, Puigbò, Ortiz i Font, pioners de les primeres formacions estables terrassenques dels anys vuitanta com els Jazz Five i posteriorment el mític Quintet d’Egara, autodidactes de formació, apassionats del gènere, alhora que membres actius de l’activitat jazzística en el sí del Club de Jazz Terrassa, han estat model per a futurs jazzístes catalans.


Formats musicalment a l’antiga Jazz Cava, amb concerts a la sala d’actes de l’entitat Amics de les Arts i Joventuts Musicals i a les primeres edicions del Festival de Jazz, la Nova Jazz Cava recollia a partir de 1994 els fruïts de la seva dilatada experiència. En una vetllada on l’esperit del be bop serà plenament present, tornen a la càrrega amb el mateix entusiasme del primer dia. El preu de l'entrada és de 10 euros.

 

Participació