ERC veu una via per evitar el tancament de Can Montllor

La proposta dels republicans aprovada per unanimitat al Parlament, busca imoedir la desaparició de l’escola terrassenca

La Torre
18 de juny del 2013
Tancament a l'escola
Tancament a l'escola | AMPA Can Montllor
Concentració en defensa de l'escola Can Montllor Foto: Toni Fages

ERC va presentar al Parlament, en comissió d’educació, una proposta de resolució que tenia un objectiu: buscar el mecanisme més adequat per evitar el tancament del CEIP Can Montllor.

La conselleria d’Ensenyament va fer públic a finals de febrer quines línies de P3 es desapareixien a Catalunya per raons de descens de la natalitat. Els pares de l’AMPA i la comunitat educativa de Terrassa rebia la notícia de la decisió que Can Montllor havia de tancar en la seva totalitat.

"Des de principis de març, ERC Terrassa es va posar en contacte amb l’AMPA tant del CEIP Roser Capdevila com de Can Montllor per ajudar-los en el que fos. ERC ha estat en contacte permanent amb l’AMPA i la seva presidenta incombustible Patrícia López per intercanviar informacions, ens hem implicat com a secció local ajudant a redactar part de la PR juntament amb el grup parlamentari i ERC al Parlament ha fet mans i mànigues per aconseguir el compromís de CIU d’estudiar molt més de prop el cas i actuar favorablement envers l’escola, els pares i els infants, que han viscut en una incertesa constant aquests darrers mesos".

"Alguns partits ens van criticar ràpidament perquè no votàvem favorablement a les propostes inassumibles per salvar Can Montllor. Des del primer dia érem conscients, i encara ho som, que no seria tasca fàcil, però vam triar el camí de la sinceritat i del treball ben fet en comptes del de les declaracions sorolloses però inservibles. De fet aquestes formacions van votar favorablement la PR d’ERC el darrer dijous".

ERC demana al grup parlamentari de CIU que i digui a la consellera Irene Rigau "que cal fer un pas de generositat envers unes famílies que no es mereixen les respostes i les maneres davant les seves reivindicacions més que legítimes. Ara la pilota és al pati de la conselleria encara que on hauria de ser és tan sols al sorral dels infants de Can Montllor".

Can Montllor es torna a mobilitzar dissabte
 
Mas il·lusiona Can Montllor
L'AMPA Can Montllor pren l'escola