Primers contactes laborals per un grup d'aturats de llarga durada

La Torre
17 de juny del 2013
Representants de l'Ajuntament, Copevo i UGT han visitat els participants
Representants de l'Ajuntament, Copevo i UGT han visitat els participants | A. T.
Representants de l'Ajuntament, Copevo i UGT han visitat els participants Foto: A. T.

Aquesta setmana acabaran les sessions teòriques dels cursos de formació per a aturats de llarga durada que ha organitzat des del mes de febrer el Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (Copevo) per promoure la formació i contractació de persones que fa més de 12 mesos que estan inscrites com a demandants d’ocupació i que ja no reben prestació ni subsidi per desocupació.

En total són 40 persones que s’han format en dos àmbits: el d’Administratiu i el de Gestió de Residus i Neteja Viària. Fins al mes de març de 2014 se’ls farà una tutorització i seguiment i se’ls acompanyarà en els processos de recerca de feina i inserció laboral. Actualment, els i les participants dels cursos ja estan participant en diferents processos de selecció. Pel que fa a les persones que participen al curs d’Administratiu, un total de quatre ja han estat seleccionades i la resta estan participant en diferents processos de selecció. D’altra banda, els participants al curs de Gestió de Residus i Neteja Viària estan immersos en un procés de selecció pel qual s’han ofertat 8 llocs de treball.

Els participants als cursos han rebut la visita del president delegat del Consorci per a l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (COPEVO) i tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Innovació de l’Ajuntament de Terrassa, Amadeu Aguado, i el regidor d’Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa, José Manuel Jiménez, a la seu d’UGT.