La Torre, als quioscos

per La Torre, 17 de juny de 2013 a les 10:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Portada de l'edició de juny de La Torre


La Torre inicia una nova etapa. Des d'aquest mes de juny, estarà a les  cases i als quioscos un cop al mes.

L'edició en paper augmenta el nombre de pàgines i aposta pels grans reportatges, les entrevistes a fons i l'opinió, mantenint espais clàssics i amb un gran acceptació com ha estat la gran fotografia central, el Cop d'Ull. També creix la llista de col·laboradors externs per ampliar el ventall de signatures reconegudes i oferir un producte de més qualitat. Seguim anant més enllà en els temes socials, econòmics, polítics i culturals, per a que conegueu millor la ciutat on viviu. L'aposta és la rigorositat, en tots els sentits.

L'actualitat estarà present a l'edició digital, oberta les 24 hores 365 dies a l'any. Continuarem sent els primers en informar a la ciutadania de tot el passi a la ciutat i als pobles de l'entorn i mostrant-vos el dia a dia a través de les galeries de fotos. En ple segle XXI, la societat reclama immediatesa, i des de la Torre donarem resposta a aquesta demanda. Com ja fem fins ara, el que ha permès que en poc més d'un any La Torre sigui tot un referent a Terrassa i de lectura diària obligada si es vol estar al cas del que es cou a la capital egarenca.

 

Participació