07
de juny
del
2013
Martínez va ser dijous a l'Ateneu Foto: Pau Moya
L'Ateneu Terrassenc va acollir aquest dijous una conferència a càrrec del xef del restaurant Capritx, Artur Martínez. Una bona colla de persones van omplir la sala per escoltar de primera mà com el cuiner reivindicava els productes de la nostra terra, productes fets a casa nostra i que tenen una qualitat afegida. Martínez no va dubtar a mencionar l'oli d'Ullastrell, però també la botifarra terragada, la coca de Sant Llorenç o els vins i cerveses que es fan a casa nostra. Els assistents van poder descobrir l'àmplia gamma d'aliments que es conreen i es fabriquen a la nostar comarca i van poder resoldre dubtes culinaris.
L'Ateneu Terrassenc va acollir aquest dijous una conferència a càrrec del xef del restaurant Capritx, Artur Martínez. Una bona colla de persones van omplir la sala per escoltar de primera mà com el cuiner reivindicava els productes de la nostra terra, productes fets a casa nostra i que tenen una qualitat afegida. Martínez no va dubtar a mencionar l'oli d'Ullastrell, però també la botifarra terragada, la coca de Sant Llorenç o els vins i cerveses que es fan a casa nostra. Els assistents van poder descobrir l'àmplia gamma d'aliments que es conreen i es fabriquen a la nostar comarca i van poder resoldre dubtes culinaris.