Terrassa es mulla i correrà per a l'Esclerosi Múltiple

La Torre
01 de juny del 2013
El circuit de Montmeló acull la cursa solidària
El circuit de Montmeló acull la cursa solidària
El circuit de Montmeló acull la cursa solidària

Diumenge 2 de juny, el Circuit de Catalunya torna acollir una nova edició de la cursa atlètica, Mulla’t i corre per l’esclerosi múltiple , organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Ajuntament de Montmeló.

Aquesta competició popular d’atletisme utilitza com a pista el Circuit de Montmeló i col·labora amb la Fundació Esclerosi Multiple (FEM) cedint l’import de les inscripcions que realitzant els participants. “Mulla’t i corre” per l’Esclerosi Múltiple es tracta d’una cursa solidària, que es dur a terme des de l’any 2001, amb l’objectiu d’ajudar a la Fundació en la seva lluita contra l’esclerosi múltiple, buscant com resultat final una aportació en forma de donatiu que faci possible el desenvolupament dels projectes assistencials de la Fundació Esclerosi Múltiple.

L’acte està organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Ajuntament de Montmeló i compta amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i el Diari Sport.

Aquest anys, els padrins de la cursa han estat diverses personalitats del món esportiu, artístic i de la comunicació, com el maratonià olímpic en Londres 2012, Nacho Cáceres; l’atleta manresana, Meritxell Calduch; l’actriu Silvia Abril; el presentador del programa “Hat-trick Barça” de TV3, Bernat Soler i la presentadora Elsa Anka. Tots ells han cridat a la participació ciutadana per col·laborar en la lluita contra aquesta greu malaltia mitjançant l’esport.

Gairebé 2.000 inscrits
Durant la presentació oficial d’aquesta edició del “Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple”, també van oferir el seu suport el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau; l’alcalde de Montmeló, Antoni Guil; la presidenta de la FEM, Rosamaria Estrany; el vicepresident de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Pep Mota; el director del Circuit de Catalunya, Salvador Servià; i el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas.

Les inscripcions anticipades es van tancar ahir dimecres, 29 de maig, superant la xifra de l’edició anterior, arribant quasi als 2.000 inscrits respecte als 1.600 de l’any passat. Tot i això, es preveu que el diumenge, en el mateix Circuit de Catalunya, el número de corredors augmenti ja que és poden fer inscripcions fins mitja hora abans de cada cursa (no de classificació).

Hi hauran curses atlètiques, curses amb patins i cursa de handbike. Les curses no són competitives i per tant no hi han categories. Al igual que en edicions anteriors, s’espera un número important d’inscrits en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple.