C's dóna suport a la suspensió de concessions als centre de culte

Cárdenas adverteix l'alcalde que "no consentirem que es demori la decisió sobre l'ampliació de la mesquita més del necessari"

per La Torre, 2 de juny de 2013 a les 11:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juny de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ciutadans ha expressat el seu parer sobre la moció aprovada en el ple terrassenc

En el passat ple municipal s'ha aprovat la suspensió de l’atorgació de llicències d'activitat i obres per als centres de culte. El portaveu de Ciutadans, Juan Jiménez Cárdenas ha manifestat que la seva formació està disposada a concedir "un vot de confiança" a l'equip de govern "perquè s'acabin d'una vegada per sempre les ambigüitats, però perquè se solucionin els problemes, no per a tornar a posposar una decisió eternament ajornada, primer per l'actual líder del PSC Pere Navarro i ara pel seu hereu Jordi Ballart".


Cárdenas ha recordat que sota la idea que el POUM s'acomodi a la llei de centres de culte de la Generalitat s'amaga "la problemàtica" de l'ampliació de la mesquita del barri de Les Escoles, "no consentirem que es demori la decisió sobre l'ampliació de la mesquita més del necessari, denunciarem arribat el cas a l'alcalde per dexació de funcions a l'inhibir-se de les seves responsabilitats. Ens demana un any i l'hi concedim, però ni un minut més". Juan Jiménez Cárdenas ha indicat a més que mentrestant cal donar "una solució" als problemes de mobilitat i seguretat de la plaça de Catalunya.

 

Participació