Aguilera i Toro, a la final del campionat de Combinades

Fins a tres atletes de la Unió Atlètica Terrassa van arribar a disputar la final

29 de maig del 2013
L’estadi Joan Serrahima de Barcelona va ser l’escenari on el passat cap de setmana 25 i26 de maig es va celebrar la final del Campionat de Catalunya de proves Combinades de promoció. Fins a tres atletes de la U.A.T van arribar a disputar la final.

Un dels millors atletes, l’Andrés Aguilera va finalitzar en una meritòria setena posició final (lloc de finalista) del pentatló infantil , però amb una sensació de oportunitat perduda en la lluita per les medalles. La matinada del diumenge va ser fantàstica pels interessos del Andrés; en les tres primeres proves va realitzar marca personal (80 mll, salt de llargada i llançament de pes), traient al segon classificat Bernat Canet al final el guanyador més de 99 punts, però a la quarta prova el 80 metres tanques va ensopegar i el van desqualificar sumant cero punts en la seva lluitar per l’or passant a ocupar de la primera posició a la setena, la darrera prova el salt d’alçada amb el cap encara en la cursa del 80 tanques li va otorgar la vuitena posició final. De ben segur que si no hagués patit la ensopegada l’Andrés hauria pujat al podi per rebre una de les medalles d’aquest campionat.

A la categoria Cadet, va ser dos atletes els encarregats de defensar els colors del Terrassa, el Marcel Matarin i el Daniel Toro. Finalment el Daniel Toro va obtindre la vuitena posició final al Heptatló amb un concurs molt regular on només va afluixar una mica en el salt d’alçada realitzant 3001 punts (marca personal d’aquest jove atleta que ja posseeix mínima de participació pel campionat d’Espanya d’aire lliure, per la seva banda el sorprenent Marcel Matarin no va tindre el seu dia i va concloure en una discreta desena posició . En una jornada molt complicada ens va sorprendre amb uns impressionants 1,66 metres al salt d’alçada i una cursa de 1000 metres digne de un fondista, malgrat que la resta de proves no va estar tant encertat con es te acostumats.