Indurain convoca 13 terrassencs per a la prèvia de l'Hockey World League

La selecció espanyola disputarà dos partits a la nostra ciutat els dies 6 i 8 de juny que serviran per confeccionar la llista definitiva

La Torre
29 de maig del 2013
Els jugadors de la selecció espanyola d'hoquei herba David Alegre, Roc Oliva i Ramon Alegre disputen la pilota al britànic Nicholas Caitlin.
Els jugadors de la selecció espanyola d'hoquei herba David Alegre, Roc Oliva i Ramon Alegre disputen la pilota al britànic Nicholas Caitlin. | Londres 2012
David Alegre, Roc Oliva i Ramon Alegre disputen la pilota al britànic Nicholas Caitlin. Foto: Londres 2012

El seleccionador nacional masculí absolut, Salvador Indurain, ha convocat els 21 jugadors per a la concentració tècnica prèvia al Round 3 de l'Hockey World League. D'aquesta llista en sortiran els 18 jugadors seleccionats per a la competició que tindrà lloc del 13 al 23 de juny a Rotterdam (Holanda) i que és classificatòria per a la Copa del Món 2014 a La Haya. Entre els jugadors convocats n'hi ha 13 que són de Terrassa, encara que en aquests moments alguns d'ells no juguin a cap club egarenc. Són:

Quico Cortés (Den Bosch)
Oriol Peremiquel (Atlètic Terrassa)
Ramon Alegre (SV Kampong)
Ramon Romeu (Club Egara)
Sergi Enrique (Atlètic Terrassa)
David Alegre (RC Polo)
Marc Sallés (Atlètic Terrassa)
Miki Delàs (Royal Antwerp)
Vicenç Ruiz (Club Egara)
Edi Tubau (Club Egara)
Roc Oliva (Amsterdam HC)
Santi Freixa (Amsterdam HC)
Xavi Lleonart (RC Polo).

Completen la llista de convocats:

Mario Fernández (RS Tenis)
Andrés Mir (Club de Campo)
Bosco Pérez-Pla (Club de Campo)
Manel Terraza (RC Polo)
Salva Piera (RC Polo)
Àlex Casasayas (RC Polo)
Gabriel Dabanch (Royal Antwerp)

A l'staff tècnic també hi ha presència terrassenca. A més de Salva Indurain, l'acompanyen Alejo Noblom (cap d'equip), Oriol Alcaraz (entrenador), Alejandro Siri (entrenador ajudant), Ton Fíguls (preparador físico), Jaume March (fisioterapeuta) i Nacho Saládrigas (videocámara).

El seleccionador Salva Indurain explica que la llista "seguirà oberta durant l'estiu i entrarà gent nova de cara a preparar l'Europeu", i afegeix "en aquests moments aquests són els jugadors que estan amb més bona forma".

La selecció espanyola es concentrarà a Terrassa a partir del 6 de juny. El dia 10 viatjaran cap a Rotterdam i el dia 14, Espanya debutarà contra un rival encara per concretar. Estan previstos tres partits de preparació abans de la World League. A Terrassa, la selecció espanyola jugarà dos partits contra Nova Zelanda els dies 6 i 8 de juny i ja a Rotterdam s'enfrontaran a Holanda, el dia 11.