Judit Armingau, medalla d'or juvenil en patinatge artístic

L'esportista del Club Natació Terrassa es va imposar en el Campionat de Catalunya

29 de maig del 2013
La patinadora del Club Natació Terrassa Judit Armingau va aconseguir la medalla d’or en la modalitat de lliure en el Campionat de Catalunya juvenil de patinatge artístic que va celebrar-se el cap de setmana passat a Reus.

Armingau va totalitzar 314,1 punts, tot superant Grace Tara Lloret (Gramenet), que va fer-se amb la plata, i Laia Lloses (Reus Deportiu), que va penjar-se el bronze. El Natació va presentar un segona representant en la competició femenina, Marta Carbonell, que va finalitzar en dinovena plaça.

Miquel Marcilla, quart
El tercer participant del CN Terrassa en la màxima cita del calendari català juvenil, Miquel Marcilla, va ocupar la quarta posició. D’aquesta manera, tant Marcilla com Arquimbau s’han classificat per al Campionat d’Espanya de la categoria que tindrà lloc a Cerdanyola del Vallès el 5 i el 6 de juliol.