Mestres de l'IES Viladecavalls donen 200 euros al Banc d'Aliments

Els diners són de la jornada de sou d'un grup de professors per la vaga del 9 de maig

La Torre
28 de maig del 2013
El Banc d’Aliments Municipal ha rebut una donació de 207,75 euros d’un grup de professors i professores de l’IES Viladecavalls. Davant la convocatòria de vaga general a l'ensenyament convocada pels sindicats el passat dia 9 de maig, aquest grup de mestres va renunciar a una jornada del seu sou i el va destinar a Serveis Socials, concretament al Banc d’Aliments de Viladecavalls.

Els professors han volgut materialitzar amb aquest donatiu la seva solidaritat amb les persones que van seguir la jornada de vaga contra la LOMCE i les retallades a l'educació i també amb els més desfavorits. L’any passat, quatre d’aquests mestres ja havien invertit els seu salari en publicar a diversos diaris un manifest en defensa de l’escola pública.

El Consistori ha agraït a tots els professors i professores de I’IES Viladecavalls la seva col·laboració en la compra de productes pel Banc d’Aliments Municipal i ha informat que amb l’ajut econòmic rebut es compraran productes pels esmorzars –com galetes, cereals, o colacao-, que ara per ara són els aliments que més manquen en aquests àpats. Els aliments aniran adreçats a famílies del nostre municipi amb serioses dificultats per arribar a final de mes.