Tres dies de gresca contínua amb la Festa Major Petita de Vacarisses

Activitats esportives, Fira d'Artesania i Alimentació, concerts o teatre ompliran el municipi des d'aquest divendres i fins diumenge

Lluïsa Tarrida
23 de maig del 2013
El cros escolar, una de les activitats més esperades pels petits
El cros escolar, una de les activitats més esperades pels petits | A.V.
El cros escolar, una de les activitats més esperades pels petits Foto: A.V.

Després de la Festa de la Vaca i la trobada gegantera, arriba la Festa Major Petita aquest cap de setmana amb moltes altres activitats com el VIMVA, el correfoc, l'actuació de l'Esbart Dansaire de Vacarisses, les propostes esportives... El programa d'actes és ple de propostes diverses destinats al públic familiar i de totes les edats, que compten amb la col·laboració de les entitats i associacions del muncicipi.

Les propostes esportives comencen divendres al vespre, amb la pedalada familiar a les 7 de la tarda, que organitza el Centre Excursionista; el Cros Escolar, dissabte a les 9.30 hores; la cursa Run&Eat&Fun, que s'organitza en benefici del viatge de 6è de l'escola Pau Casals; o la III Cronoescalada al Cingle gran, organitzada per l’AE Vacarisses Corre, i que serà un bon entrenament per aquells que s’hagin inscrit a la Cursa de la Campana.

A més, hi haurà la Fira d’Artesans i alimentació (als carrers del nucli, dissabte al matí), i fira de comerciants; tallers infantils (dissabte al matí, a la plaça de l’Església), l’excursió del Centre Excursionista de Vacarisses (diumenge al matí), o una proposta de teatre musical inspirat en El Petit Príncep (dissabte a la nit i diumende a la tarda, al Casal).

La bona música es tornarà a sentir amb el VIMVA Foto: A.V

Les propostes musicals tampoc no hi falten. A més del VIMVA, divendres al vespre hi ha un Concert Coral (a les 7 a l'Església); dissabte al migdia la Trobada de bandes i orquestres de vent, amb l'Escola Municipal de Música. Diumenge al migdia, a dos quarts d'una, també hi haurà la tradicional Ballada de l'Esbart Dansaire de Vacarisses.

El festival Vivències Musicals de Vacarisses (VIMVA), gratuït, es divideix en dues parts. A les 7 de la tarda de dissabte, a la plaça de les Moreres, amb música del dj Didoo. Després, a mitjanit engegarà la segona part, amb l'actuació dels grups Sense Sal, LSD i dj's per acabar la festa.