27 medalles del Natació Terrassa al Campionat Open Màsters

22 de maig del 2013
Els medallistes del CNT
Els medallistes del CNT | CNT

Els medallistes del CNT Foto: CNT

El Club Natació Terrassa va assolir 27 medalles (dotze d’or, nou de plata i sis de bronze) en el XXIX Campionat de Catalunya Open Màsters que va celebrar-se a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu el cap de setmana passat.

Dos representants locals van aconseguir dos títols. Vicenç Santos va imposar-se en 200 m braça i 200 m estils en la categoria +60, mentre Marc Petit va vèncer els 100 i 200 m braça de la categoria +35. També va sobresortir Beatriz Mata en la categoria +25 en proclamar-se campiona en 200 m estils i en penjar-se la medalla de plata en 50 m papallona i en 50 m braça.

Cinc nedadors més van repetir presència al podi en proves individuals. Juan Lizarán va guanyar els 100 m braça i va ser segon en 50 m braça en la categoria +55, mentre José Hoyos, en +60, va adjudicar-se els 200 m esquena i va finalitzar segon en 100 m esquena. Al seu torn, Víctor Faro va vèncer els 100 m lliures i va ser tercer en 100 m papallona en la categoria +25. També en +25, Alicia Milán va obtenir el triomf en 200 m esquena i va fer-se amb el bronze en 50 m esquena, i Sandra Faro va ocupar el segon lloc en 50 m esquena i el tercer en 100 m esquena.

El Natació va acumular tres títols més a càrrec d’Iban Clares en 50 m braça +25; del relleu 4x100 m estils mixt +100, amb Sandra Faro, Marc Petit, Beatriz Mata i Iban Clares; i del relleu 4x50 m estils femenins +100 amb Sandra Faro, Beatriz Mata, Alicia Milán i Núria Gómez.

Completen la nòmina de podis les medalles de plata de Francisco Utrera en 400 m lliures +55, de María José Mostajo en 50 m esquena +50, d’Alberto Bailez en 50 m esquena +20 i del relleu 4x50 m lliures femenins +100, amb Agnès Fourcadé, Marta Francès, Montse Francès i Alicia Milán; i les medalles de bronze de Manuel Álvarez en 50 m papallona +55, de Lluís Albert Sánchez en 200 m esquena +40 i de Joan Ortega en 100 m esquena +45.