La Nit dels nous professionals premiarà l’emprenedoria

La Torre
22 de maig del 2013
AA
AA
Els 56 centres d’educació del Vallès Occidental que cursen cicles formatius i 
programes de qualificació professional inicial (PQPI) han estat convidats a participar a una nova edició dels premis de La Nit dels nous professionals. Aquests premis volen distingir el treball d’aquests joves i fomentar la cultura emprenedora. També es vol motivar als i les alumnes de qualsevol família professional per seguir endavant en la seva qualificació i prestigiar la formació professional i valorar-la socialment, tant des dels centres educatius com des de les empreses i institucions.
 
Els premis de la Nit dels Nous Professionals arriben aquest any a la seva 8a edició, organitzats per l'Ajuntament de Terrassa i pel Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica (COPEVO), amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la patronal catalana Cecot. També es compta amb la col·laboració de la Cambra d’Indústria i Comerç de Terrassa, el centre Tecnològic Internacional Leitat i la Fundació Mina Aigües de Terrassa.
 
Projectes de joves innovadors i creatius Els projectes són el reflex de l’aplicació dels coneixements adquirits al llarg del curs a una iniciativa que pugui ser viable. Els centres poden presentar, fins el proper 25 de maig, projectes en quatre categories: crèdits de síntesis i/o Projectes de Cicles Formatius de Grau Mitjà, crèdits de síntesis i/o Projectes de Cicles Formatius de Grau Superior, Projectes de Programes de Qualificació Professional Inicial, Projectes de cultura emprenedora i projectes de creativitat artística. 
 
Els projectes finalistes dels cicles formatius podran optar al Millor projecte d’emprenedoria de l’alumnat de formació professional, concurs d’àmbit català promogut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.