El CD Terrassa cadet jugarà el Campionat d'Espanya Hoquei

Els nois d'Oriol Bach guanyen els tres partits de la fase sector i queden primers de grup

Joan Manel Oller
19 de maig del 2013
s
s
Els cadets del CD Terrassa Foto: Cèsar Fontanes

El CD Terrassa cadet masculí ha tancat una fase sector immaculada i jugarà a finals de maig i principis de juny el IX campionat d'Espanya de la categoria, que se celebrarà a Santander. Els nois d'Oriol Bach no seran els únics egarencs. L'Atlètic i l'Egara ja es van classificar al quedar entre els tres primers a la lliga regular de Catalunya. 
 
El CD Terrasa ha jugat la fase sector a Les Pedritxes. El divendres va guanyar el Hockey Zaragoza per 3 a 1, després d'acabar la primera part amb un clar 3-0. El dissabte va tornar a vèncer, aquest cop per 5-0 al Xaloc. Quedava el partit de diumenge, contra el València. Els dos equips havien guanyat els dos partits anteriors i es tractava d'una autèntica final. 
 
Pels resultats anteriors, els de Les Pedritxes en tenien prou amb l'empat, per la major diferència entre gols a favor i en contra. Tot anava molt bé, amb un començament espectacular i un 2-0 al marcador, tot i que un gol valencià abans d'acabar la primer part ha fet patir per la possibilitat que els valencians entressin en el partit. Al començat la segona part els del País Valencià han seguit a la recera de l'empat, però el tercer gol dels egarencs ha tancat el partit. Després han arribat el quart i el cinquè.