Yasmina Feria, campiona de Barcelona sènior de patinatge

La segona medalla de la delegació local va arribar de la mà de Llorenç Álvarez

La Torre
14 de maig del 2013
El CN Terrassa va assolir dos podis en el Campionat de Barcelona Júnior i Sènior de patinatge artístic que va celebrar-se a Santa Margarida i els Monjos.

En l’apartat femení, va sobresortir l’actuació de Yasmina Feria, que va ferse amb el títol en la modalitat de lliure en categoria sènior. La patinadora del Natació va dominar la prova des de l’execució del disc curt i va certificar la victòria en el programa llarg.

La segona medalla de la delegació local va arribar de la mà de Llorenç Álvarez, que va obtenir la segona posició en la categoria júnior masculí. L’egarenc va finalitzar el disc curt com a líder, però no va poder conservar el lloc de privilegi després de l’execució del disc llarg.

El Natació va presentar una tercera representant al campionat, Judit Esteve, que va ocupar la cinquena plaça en júnior femení. La patinadora local va remuntar en el programa llarg després de concloure en sisè lloc el disc curt. Aquests resultats classifiquen tots tres patinadors per als respectius campionats de Catalunya.