Arrimadas es reuneix amb la comissió de comerç de C’s Terrassa

per La Torre, 11 de maig de 2013 a les 08:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de maig de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La diputada catalana i andalusa, Inés Arrimada, als passadissos del Parlament

El posicionament de C's enfront del projecte de llei de CIU sobre horaris comercials manifesta "un rebuig frontal a l'estratègia d'enfrontament del govern d'Artur Mas respecte a les lleis d'àmbit nacional". La diputada nès Arrimadas ho va manifestar en seu parlamentària i va arremetre contra un plantejament "simplista en el desenvolupament de la proposta ja que no va acompanyada d'iniciatives que reactivin el comerç a Catalunya". Ciutadans "té clar que reduir el debat sobre l'activitat comercial només a horaris és electoralista i superficial. És necessària una flexibilització que estigui acompanyada de mesures d'incentiu que fomentin l'ocupació i el servei als consumidors”.
 
El portaveu del partit a Terrassa ha exposat a la diputada el pla de treball de l'agrupació en aquest àmbit, acompanyat de José Nieto, expresident de la Federació d'Associacions de Comerciants de Terrassa, ha repassat la problemàtica del comerç. Juan Jimñenez Cárdenas ha aprofitat per a declarar que “en la nostra ciutat hi ha molts i bons professionals del sector, el que es necessita és una administració que no destorbi, que faciliti les iniciatives i tingui una visió integral del que significa l'activitat comercial”. Juan Jiménez Cárdenas ha finalitzat la seva intervenció fent referència al projecte de “ciutat per als ciutadans” i ha assenyalat que en aquest disseny el comerç és un dels eixos de la campanya de difusió que el partit realitza amb taules informatives com la que aquest dissabte al matí s'instal·larà en la plaça primer de maig de Sant Pere Nord.

 

Participació