08 de maig del 2013
Vila, en plena competició
Vila, en plena competició | CNT
Vila, en plena competició Foto: CNT

El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Lluís Vila va aconseguir la cinquena posició en l’Extreme Man de Salou que va celebrar-se diumenge passat. Tot i ser habitualment una prova de distància Ironman, en aquesta ocasió, la competició va desenvolupar-se en distància half, això és, 1,9 quilòmetres de natació, 90 quilòmetres de ciclisme i 21,1 quilòmetres més de cursa a peu, i va esdevenir un èxit de participació en reunir 1.300 triatletes a la línia de sortida.

Vila va aturar el crono en 4h24’15” després d’un gran sector a peu en què va quedar-se a només dotze segons del quart lloc. El triatleta professional Frederik Van Lierde va vèncer amb solvència amb 4h11’08”. En l’apartat femení, el Natació Cicles Morenito també va brillar en classificar les quatre representants en el top 20. Tabita Caballero va ser 13a amb 6h00’31”, per davant de Patrícia Domínguez, 14a amb 6h06’54”; de Mireia Rodríguez, 18a amb 6h15’46”; i de Ariadna Coll, 19a amb 6h18’10”.

Cal destacar que el club va presentar una inscripció de 42 participants, tot un rècord en una prova de llarga distància, dels quals 32 van poder finalitzar la prova. Les posicions i les marques dels triatletes del CN Terrassa Cicles Morenito van ser les següents: