Doble podi a la Lliga Catalana d'Espasa Alevina

La Torre
07 de maig del 2013
El Màster d'espasa es va celebrar a Terrassa.
El Màster d'espasa es va celebrar a Terrassa. | CECT


Barcelona va acollir la tercera data de la Lliga Catalana d'Espasa Alevina en categoria masculina i femenina. Aquesta competició era la darrera prova abans del Campionat de Catalunya que es disputarà el dia 1 de Juny a les instal·lacions del Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa

En categoria masculina van prendre part de la competició Oriol Camps, Àlvaro Duocastella, Daniel Fenoy i Joan López. Tots van demostrar un gran nivell d'esgrima aconseguint guanyar combats i superant la primera fase de poules. Joan i Dani van aconseguir arribar als vuitens de final mentres que Oriol va tornar a demostrar que està en plena forma arribant a les semifinals. Amb aquesta competició el rànquing de la categoria queda molt emocionant amb un triple empat en el primer lloc entre Oriol Camps (CECT), Enzo Zago (ADE) i Joan Arruga (SAM) que es jugaran la temporada en el Campionat de Catalunya a Terrassa.

En categoria femenina va participar la jove Sílvia Camps que va tornar a sorprendre a les seves rivals, tot i ser d'una categoria inferior. La valentia de la tiradora de Terrassa va fer que aconseguis pujar al podi penjant-se novament la medalla de bronze en la competició, possisionant-se tercera al rànquing aleví!