Cicles Morenito marxa de Saragossa amb el sarró ple

Triomf de l'aleví Oscar Rota, segon lloc de l'infantil Adrià González i Premi de Muntanya pel cadet Jordi López

Redacció
03 de maig del 2013

A Saragossa Cicles Morenito ha obtingut bons resultats en tornar amb el triomf en categoria d'alevins d'Oscar Rota i una segona posició en infantils amb Adrià González. Bona classificació també pels corredors Raül Rota, sisè, Jose González, setè i Pau Vilanova, desè.

En la cursa cadet, Jordi López (Cicles Morenito) s'ha adjudicat el Premi de Muntanya en un circuit exigent i finalitza en cinquena posició la cursa, el seu company Dani Cabello caba vintè tot i patir una avaria mecànica. També es van classificar Pablo Lanzas i, per causa de punxada, no va finalitzar Ivan Roure.

En una prova de BTT disputada a Blanes, Oriol Alcaraz en principiants i Arnau Cirera en Benjamins es van endur la victòria.

Pedalant sota la pluja
En un cap de setmana plujós les curses de ciclisme no van veure afectat el seu desenvolupament. Dissabte tarda es va poder disputar una cronogynkhana al circuit de Sant Joan Despí, en categories aleví i infantil.

La cronogynkhana es disputa en un traçat de 1,600 Km. i conté una primera zona d'habilitat i seguidament una segona de contrarrellotge.

Els germans Rota, Oscar en alevins i Raül en infantils, van obtenir els millors temps dels corredors de Cicles Morenito. El primer va classificar en segona posició i el segón va acabar cinquè.

La resta de participants de Cicles Morenito en infantils van acabar així: Pau Vilanova setè, Adrià Gonzàlez vuitè, Jose González, novè, Alex Ramírez onzè i Marc Ramírez dotzè. Alex Miserol vuitè en alevins.

Diumenge a Olot, de les quatre curses, Cicles Morenito en va guanyar dues, en benjamins Sergi Montserrate, per davant del seu company Arnau Cirera, i en alevins Pol Monserrate. De la seva banda, en principiants Marta Vilanova feia primera en fèmines i Oriol Alcaraz es classificava segon. En alevins, Oscar Rota (Cicles Morenito) i Alex Miserol (Cicles Morenito) entraven amb el mateix temps del vencedor, vuitè i novè respectivament.

Per finalitzar la jornada, amb una temperatura freda de quatre graus, va començar la cursa dels infantils. Amb vint-i-set participants, la més nombrosa de la jornada, la cursa es va fer a quinze voltes, reduint la distància habitual per causa del temps. Adrià González (Cicles Morenito) va col·locar-se en el grup de cinc escapats on anaven els favorits a la victòria. En una arribada a l'esprint molt disputada, Adrià va finalitzar en quarta posició, en la seva millor cursa fins el moment. A 44 segons, en un segon grup, acabaven en novena i desena posició Pau Vilanova i Raül Rota. Alexandre Ramírez fou vintè i Marc Ramírez vint-i-cinquè. Jose Gonzàlez va haver d'abandonar.