Dilluns s'obren les inscripcions als tallers d'estiu del mNACTEC

Es proposen activitats lúdiques sobre la ciència i la tècnica

Redacció
04 de maig del 2013

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) obre aquest dilluns el període d'inscripció als tallers i activitats que organitza any rere any coincidint amb els períodes de vacances en col·laboració amb l'Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC).

Es proposen una sèrie d'activitats al voltant de la ciència i la tècnica per aprendre, de manera lúdica i entretinguda, aspectes sorprenents al voltant de l'electricitat, els números o les energies sostenibles, per exemple, i fent experiments i construccions. Estan dirigits a nens i nenes de 5 a 12 anys i es desenvolupen en diferents espais del museu.

Els tallers s'ofereixen en horari de matí, de 9 a 14 hores, del 25 de juny al 2 d'agost i del 2 al 6 de setembre, coincidint amb el calendari laboral de molts pares i mares. Pensant en ells i elles, també es posa a disposició un servei d'acollida de 8 a 9 i de 14 a 15 hores.

Com a novetat, enguany també es proposen tres tallers per a nois i noies de 13 i 14 anys durant les tres primeres setmanes de juliol. En ells, podran apropar-se al món de l'enginyeria muntant diversos jocs d'engranatges o la maqueta d'una casa que utilitzarà l'energia solar per escalfar l'aigua.

Les inscripcions es poden realitzar trucant al telèfon 93 789 22 44 en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Les places són limitades i s'atorgaran per rigorós ordre de trucada. Els indecisos poden apropar-se a la sessió informativa que s'organitzarà el dia 14 de juny a les 18 hores per conèixer la dinàmica dels tallers i les aules on es realitzen.