El Consorci Sanitari organitza el novè Simposi d'atenció a l'usuari

El tema central és el desè aniversari de la Llei d'autonomia del pacient

per La torre del Palau, 2 de maig de 2013 a les 19:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de maig de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Hospital de Terrassa Foto: La Torre

La Sociedad Española de Atención al Usuario de la Sanidad (SEAUS) celebra entre dijous i divendres, 2 i 3 de maig 2013, el IX Simposi de la SEAUS a la ciutat de Sitges amb la presència del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) en el comitè organitzador.

El Simposi és un espai per compartir temes en l'àmbit de la salut i presentar treballs pioners en l'àrea de l'atenció al ciutadà. En aquesta ocasió el simposi estarà dedicat als deu anys de la Llei d'autonomia del pacient. Durant els dos dies que durarà el simposi es debatran temes com l'anàlisi de l'aplicació d'aquesta llei, la visió del Sistema Nacional de Salud des de diferents punts de vista i situacions i com les tecnologies de la informació i la comunicació, en especial les xarxes socials, poden canviar la relació entre els professionals i els pacients i com poden influir en lautonomia del pacient.

El Simposi s'adreça als socis de la SEAUS i a tots els professionals dels serveis de salut que volen millorar els seus coneixements al voltant de l'atenció a l'usuari/pacient.

La SEAUS és una societat científica sense ànim de lucre, que va iniciar la seva activitat el desembre de 1989. La seva Missió es contribuir a la millora de la qualitat dels serveis sanitaris, basant-se en el respecte dels drets i deures del ciutadà, i té entre altres finalitats fomentar la difusió i aplicació del drets i deures del usuari de la sanitat establerts en l'ordenament jurídic. De la mateixa manera, promoure el diàleg entre usuaris, professionals de la salut i les  institucions sanitàries amb l'objectiu d'aconseguir una millor comunicació i participació

 

Participació