CiU Ullastrell carrega contra el projecte del carrer de la Serra

Lluïsa Tarrida
30 d'abril del 2013
El carrer de la Serra viurà canvis importants en els propers anys
El carrer de la Serra viurà canvis importants en els propers anys | Lluïsa Tarrida
El carrer de la Serra viurà canvis importants en els propers anys Foto: Lluïsa Tarrida

CiU també ha volgut dir la seva sobre la vianalització del carrer Serra . El projecte es va aprovar en el ple de febrer amb els vots a favor de l'equip de govern. Aquest projecte serà presentat a la Generalitat per entrar a formar part de les subvencions del PUOSC.

Els nacionalistes van votar-hi en contra, principalment perquè creuen que Ullastrell "té altres prioritats en aquests moments". Consideren que "la participació dels grups de l’oposició ha estat altra vegada nul·la i no s’ha consultat a veïns ni a comerços afectats". També es mostren crítics perquè "el projecte ha costat a les arques municipals 12.000€, ja que ha estat redactat per personal extern de l’Ajuntament".

CiU afirma que "no creiem que aporti la obertura de nous comerços a la zona del carrer de la Serra, tal com consta en el projecte, ans al contrari: creiem que debilitarà la força comercial" i afegeix "desenganyem-nos, la gent va amb cotxe, estaciona el vehicle un moment i baixa a comprar el pa, el berenar o el que faci falta".

Per altra banda, Convergència manifesta que "som conscients que la zona necessita una millora  (principalment en relació a les voreres), però no aprovem l’eliminació de les places d’aparcament i l’alternativa d’aparcament no ens sembla del tot eficaç degut al desnivell existent entre l’aparcament de l’escola i el carrer Serra". Els nacionalistes sentencien "s'està pensant més amb les municipals del 2015 que amb les necessitats reals d’Ullastrell?"