Curs d'iniciació a la marxa nòrdica a l'Espai Natura

La Torre
03 de maig del 2013
El CET organitzarà una caminada de marxa nòrdica
El CET organitzarà una caminada de marxa nòrdica | La Torre


L'Espai Natura, situat al Bosc de Can Deu, entre Sabadell, Terrassa, Castellar del Vallès i Matadepera, organitza un curs d'iniciació a la marxa nòrdica. Serà els dimecres 8, 15, 22 i 29 de maig de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre.

L'objectiu del curs és iniciar-se en la marxa nòrdica, un esport de resistència pensat per a ser practicat a l'aire lliure. És d'aprenentatge fàcil i resulta apte per a tots els públics, independentment de l'edat i la condició física, des d'una persona esportista a alguna que desitgi iniciar algun exercici físic per mantenir-se en forma o per problemes crònics de salut. Consisteix en caminar amb l'ajut d'uns bastons dissenyats específicament per a aquest ús, que obliguen a una mobilització d'un elevat nombre de grups musculars, afavorint la relaxació dels músculs del coll i de les espatlles. A més, l'ús de bastons disminueix la càrrega del pes sobre les articulacions dels turmells, dels genolls i dels malucs, contribuint a la prevenció de l'osteoporosi.

Durant el curs, els participants aprendran la tècnica i la posaran en pràctica en
uns itineraris senyalitzats al Bosc de Can Deu, de l'Espai Natura. Els interessats a participar-hi s'han d’inscriure prèviament al correu electrònic [email protected] o al telèfon 93 716 47 81 (de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00). El preu per persona és de 35 euros.