Paul Fuster actuarà aquest dimecres a l'Ateneu Candela

Redacció
29 d'abril del 2013
El músic Paul Fuster fa la seva gira en bicicleta
El músic Paul Fuster fa la seva gira en bicicleta | Chesapik
El músic Paul Fuster fa la seva gira en bicicleta Foto: Chesapik

Doble concert a l'Ateneu Candela aquest dimecres al vespre. D'una banda, el cantautor català d'origen yankie farà una parada a Terrassa en la particular gira que l'ha portat a recórrer Catalunya en una bicicleta construïda per ell mateix. Durant 60 dies passejarà per tot el país parant cada dia en un poble per oferir un concert.

Fuster és un dels personatges més peculiars del panorama musical català. Nascut a Minnesota i de pares catalans, ha viscut a cavall de Nova York i Barcelona. Fa dos anys va tornar per instal·lar-se al poble natal de la seva mare, Cardona. Després de tres treballs en anglès va publicar 'Repte' (Chesapik, 2012), el seu primer treball en català. Seran aquests temes que beuen clarament del folk americà els que oferirà aquest dimecres.

Fuster, però, no actuarà sol. L'acompanyarà el cantautor terrassenc Notienefans, que presentarà els seus temes de sempre reversionats mentre prepara la sortida del que serà el seu primer disc. Els concerts començaran a les vuit del vespre i el preu de l'entrada és de 5 euros.