L'Atlètic Terrassa i el Club Egara cauen eliminats de la cursa pel títol

RC Polo i Club de Campo jugaran la final de la Divisió d'Honor masculina A

28 d'abril del 2013
Atlètic Terrassa i Polo van protagonitzar un duel igualat.
Atlètic Terrassa i Polo van protagonitzar un duel igualat. | Albert Prieto
Atlètic Terrassa i Polo van protagonitzar un duel igualat. Foto: Albert Prieto

La lliga masculina d'hoquei herba no tindrà enguany campió terrassenc. Ni l'Atlètic Terrassa, guanyador les quatre últimes temporades, ni el Club Egara no s'han classificat per a la final. Ambdós han estat eliminats en el segon partit del play-off.

El Reial Club de Polo de Barcelona va derrotar per 3 a 1 l'Atlètic Terrassa a l'Eduardo Dualde. Salva Piera i Roger Padrós van donar al Polo un avantatge de dos gols al quart d'hora de partit. En el minut 10 de la represa, Manel Terraza marcava el tercer i deixava molt difícil la remuntada groc-i-negre. L'equip de Roger Pallarols no va tenir el seu millor dia i va desaprofitar molts penals córner. A tres minuts del final i després d'estavellar una bola al pal, Roger Pablo va marcar l'únic i insuficient gol de l'Atlètic. El Polo, que ja s'havia imposat a Can Salas gràcies als shoot-outs, jugarà la final.

A Madrid, el Club de Campo va eliminar el Club Egara en la ronda de shoot-outs, després d'acabar amb empat a dos el temps reglamentari i amb empat a tres la pròrroga. Els madrilenys es van avançar només començar el matx mitjançant Diego Arana, i abans del descans ja guanyava per 2-0 pel gol de Decke. En la segona meitat l'Egara va despertar i va anar a per l'empat, cosa que va aconseguir. A la pròrroga, Edi Tubau va posar per davant l'Egara. El somni semblava molt a prop però Bosco Pérez-Pla va forçar la loteria dels shoot-outs, que va somriure al Club de Campo. Aquesta victòria, unida al 0-3 de la setmana passada, classifica els de Xavi Arnau per a la final.

RC Polo i Club de Campo jugaran, després de molts anys, una final sense presència terrassenca. L'Atlètic Terrassa havia guanyat el títol en les quatre darreres temporades, i en vuit de les nou últimes.