Bricomart contracta terrassencs

Un 70% dels 96 nous llocs de treball resideixen a la comarca

Redacció
28 d'abril del 2013
En la jornada d'acollida s'han conegut els 96 nous treballadors de l'empresa
En la jornada d'acollida s'han conegut els 96 nous treballadors de l'empresa | Bricomart
En la jornada d'acollida s'han conegut els 96 nous treballadors de l'empresa Foto: Bricomart

El Centre de Promoció Econòmic de l'Ajuntament de Sant Quirze Vallès, Can Barra, ha estat el lloc escollit per celebrar la jornada d'acollida de les 96 persones seleccionades per treballar al nou Magatzem de Bricomart, que té prevista la seva obertura a la localitat el pròxim mes de juny.

En l'acte, en el qual es reunien per primera vegada les 96 persones que formaran el nou equip, han pogut intercanviar les seves primeres impressions i conèixer al Comitè de Direcció del Magatzem, al regidor de Promoció Econòmica, Toni Rueda i a l'alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, que van estar també presents a Can Barra.

Després dels discursos de benvinguda, s'han organitzat activitats amb les 96 persones contractades, buscant una bona dinàmica i ambient d'equip entre els futurs col·laboradors.

El procés de selecció, que es va iniciar amb la recepció de més de 8.000 currículums, amb més de 600 entrevistes telefòniques i més de 400 entrevistes presencials, va culminar amb la firma dels 96 contractes. El personal que cobrirà els llocs és de perfils molt variats, que van des de professionals en materials de construcció, electricitat, llauner i demés oficis, fins joves acabats de llicenciar-se, passant per persones amb experiència en la distribució i el comerç.

De les 96 persones contractades, quasi el 70% el formen residents de Sant Quirze del Vallès, Terrassa, Sabadell i de Barcelona, i la resta procedeix de diferents localitats del Vallès Occidental.

Bricomart és una empresa compromesa amb el desenvolupament i la formació dels seus col·laboradors, per aquest motiu, després de la firma del seu contracte, tots ells participaran en un procés de formació que durarà 10 dies. En ell podran conèixer la filosofia de la companyia, el posicionament comercial, com desenvolupar les funcions al seu lloc de treball, els procediments i sobretot els productes, amb la finalitat de donar la millor atenció i assessorament als seus clients.

La nova plantilla de Bricomart Sant Quirze del Vallès,  treballarà en torns rotatius de matí i tarda, per cobrir el seu ampli horari que comença a les 7:30 del matí. Amb aquest horari, el magatzem s'adapta a la jornada laboral dels professionals de la construcció i la reforma.