El CN Terrassa millora la il·luminació

per La torre del Palau, 28 d'abril de 2013 a les 09:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 El president del CNT, segellant l'acord amb el de Xpresa Energy Services Foto: CNT

El Club Natació Terrassa i Xpresa Energy Services han signat un acord que implicarà la renovació de la il·luminació de gran part de les instal·lacions del club. L'actuació implicarà la substitució de l'equipament actual per una solució d'alta eficiència amb tecnologia LED i inducció magnètica que suposarà una millora tècnica evident, així com un estalvi energètic i, de retruc, un descens en les emissions de diòxid de carboni. El Natació, doncs, fa un pas endavant en la seva aposta per la sostenibilitat mediambiental.

La proposta d'optimització energètica de la il·luminació presentada per Xpresa Energy Services garanteix un estalvi del 65,3% del consum elèctric per aquest concepte des del primer dia. Altres avantatges de la intervenció són la millora substancial de la qualitat de la il·luminació, la instal·lació de lluminàries LED amb una vida útil superior a les 50.000 hores i una reducció de les emissions de diòxid de carboni de 176 tones per any. A més, el termini d'implantació del nou sistema serà de només tres mesos a partir de finals del mes de maig.

Sense cost d'inversió per al club
Xpresa Energy Services assumeix la inversió, de manera que, durant els cinc anys de durada del contracte, el Natació abonarà una quantitat mensual en base a l'estalvi en la factura del consum elèctric que l'actuació suposa. D'aquesta manera, doncs, una empresa experta en la matèria executa la instal·lació, cosa que en garanteix la qualitat, mentre que el club no ha de dedicar recursos propis a inversions que no són pròpies de la seva activitat i pot gaudir dels beneficis d'una il·luminació més eficient.  

 

Participació