Teatre, història i natura, units a Sant Llorenç i l'Obac

per La Torre , 26 d'abril de 2013 a les 07:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dissabte es tornarà a repetir l'activitat "Natura, un viatge pels sentits", que integra cultura, història, natura i teatre. Es tracta d'un itinerari inclusiu que es realitza al llarg de la ruta adaptada de la Casa Nova de l'Obac fins l'Obac vell, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, i en el qual intervenen dos actors i un educador ambiental. Una proposta d'integració amb l'entorn, tot desenvolupant els cinc sentits.
 

Fins el moment s'han fet dues aplicacions, dins el programa d'activitats dels equipaments de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona per al Dia Europeu dels Parcs, una l'any 2011 i l'altra el 2012.

Davant la bona acollida, la Gerència de Serveis d'Espais Naturals de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, proposa un programa de sortides el darrer dissabte de mes de setembre a maig (excepte els mesos de desembre i gener). La participació és gratuïta, però cal fer reserva prèvia. A més a més, existeix la possibilitat de demanar un intèrpret de llenguatge de signes i el préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l'itinerari.


http://www.diba.es/parcsn/ newsletter/agenda.asp?id= 23478472
 
Per a informació i reserves:
Telèfon: 93 785 54 61 de dilluns a divendres de 08:30 a 17:30h / 93 743 54 68 dissabtes i diumenges de 10 a 15h
Correu-e: p.santllorenc.obac@diba.cat

Enllaç vídeo: http://www.youtube.com/watch?v=fCYlPlhy4Iw

 

Participació