Homenatge al rock català a la sala Fred Astaire

Redacció
26 d'abril del 2013
Frank Rojo, en directe
Frank Rojo, en directe
Frank Rojo, en directe

El cantant Frank Rojo oferirà aquest dissabte un concert de tribut als èxits del rock català. L'esdeveniment tindrà lloc a la sala Fred Astaire, a Terrassa, a partir de les dotze de la nit.

Després de la gira del seu primer àlbum "Tiempos de Igualdad", Frank Rojo va tornar als escenaris amb un tribut als millors èxits del rock català: clàssics com "L'Empordà" de Sopa de Cabra, "Boig per tu" de Sau o "Llença't" de Lax'n'Busto, entre d'altres.

Durant la seva trajectòria artística, el cantant ha rebut la influència musical de diferents cultures. El seu primer treball barrejava temes de balada, rumba i bachata, inspirats en la influència de la seva terra natal, Cádiz. En aquesta ocasió, Frank Rojo vol rendir tribut al rock català que l'ha acompanyat durant els seus anys a Catalunya.

"Em sento tan català com andalús. Vaig néixer a Cádiz, però porto part de la meva vida a Catalunya i admiro tota la seva cultura i la seva terra. És aquí on he crescut i on s'ha consagrat la meva carrera musical. Aquesta és una oportunitat per demostrar el meu agraïment", afirma Frank Rojo.