«Victus» es converteix en «invictus»

La novel·la històrica d'Alberto Sánchez-Piñol s'esgota al Cau Ple de Lletres i a l'Atenea, on també triomfen Victor Amela, Pilar Rahola, Albert Espinosa, Ildefonso Falcones i Lluís Foix

Carles Batalla
23 d'abril del 2013
Alberto Sánchez-Piñol, autor del llibre \"Victus\"
Alberto Sánchez-Piñol, autor del llibre \"Victus\"
Alberto Sánchez-Piñol, autor del llibre

Un dels baròmetres inevitables per avaluar la salut literària de Sant Jordi és el ritme de vendes de les llibreries, així com els autors més sol·licitats. En aquest sentit, enguany a Terrassa el gran triomfador ha estat Alberto Sánchez-Piñol amb "Victus" (La Campana), que s'ha esgotat tant al Cau Ple de Lletres com a l'Atenea. La novel·la de l'escriptor barceloní es basa en la caiguda de la capital catalana a mans de les tropes de Felip V el 1714.

En els dos establiments, també han vist com volaven tots els exemplars de "El cátaro imperfecto", del periodista i crític televisiu Víctor Amela, i "El carrer de l'embut" de la mediàtica Pilar Rahola.

Els terrassencs també han apostat pels últims llibres d'Albert Espinosa ("Brúixoles que busquen somriures perduts"), Lluís Foix ("La marinada sempre arriba"), Ildefonso Falcones ("La reina descalça") o el polític càntabre Miguel Ángel Revilla amb el seu anecdotari "Nadie es más que nadie".