Un drac que es cuida gràcies a la dieta mediterrània

MútuaTerrassa presenta el llibre "Meditedrac" de la doctora Laia Asso

per Lluïsa Tarrida, 23 d'abril de 2013 a les 10:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Avui, dimecres, a les 15.15 hores, l'edifici docent de MútuaTerrassa acollirà la presentació d'un nou conte per infants centrat en els beneficis de la dieta mediterrània.
L’autora és la Dra. Laia Asso, pediatra de l’Àrea Integrada de Pediatria de MútuaTerrassa. Coincidint amb la diada de Sant Jordi, s'ha editat aquest nou titulat "Meditedrac", dirigit a nens i nenes i pensat per a traslladar als més menuts la importància de la dieta mediterrània i els beneficis d’adoptar una bons hàbits alimentaris.


L’esmentat conte es tracta del quart exemplar d’una col·lecció escrita per la Dra. Laia Asso, pediatra de l’Àrea Integrada de Pediatria de MútuaTerrassa, amb una clara voluntat pedagògica i sempre amb un drac com a protagonista central de la història.

El primer es va editar per Sant Jordi el passat 2010 sota el títol "Un drac sense força" i es va centrar en la importància d’una bona alimentació. El segon, editat l’any següent, es titulà "Un drac que va a peu a tot arreu" i en aquest cas abordà la promoció de l’activitat física. L’any passat, la Dra. Asso va escriure el conte "No te’n riguis mai d’un drac" i en aquesta ocasió va tractar sobre la importància de l’acceptació dels nens i nenes que pateixen sobrepès o obesitat.


L'acte consistirà en una sessió de conta contes a càrrec de Marta Jarque dirigida als alumnes de 3r i 4rt de primària de l’escola Petit Estel – La Nova de Terrassa. El Dr. Antoni Casagran, gerent de la Unitat Estratègica Assistencial, presentarà l’acte i comptarà també amb la presència de la Dra. Laia Asso. A més de repartir un exemplar a cadascun dels infants assistents a la sessió del conta contes, l’esmentat conte es distribuirà també als diferents Centres d’Atenció Primària que gestiona l’entitat, al Servei de Pediatria de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa així com a la Unitat Estratègica Asseguradora de MútuaTerrassa.

 

Participació