Els treballadors del metall de la comarca es rebel·len

Exigeixen a la patronal desbloquejar la negociació col·lectiva i revisar salaris

Redacció
17 d'abril del 2013
La Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya ha convocat aquest dijous una mobilització a Sabadell dels delegats i delegades de les empreses del sector del metall del Vallès Occidental.

L'objectiu de la concentració és exigir a la patronal el desbloqueig de la negociació col·lectiva del Conveni del metall de Catalunya i la revisió de les taules salarials per al 2013. Prèviament se'ls ha convocat a una assemblea per explicar-los el posicionament de CCOO després de l'última reunió amb la patronal.

A partir de les dotze del migdia els manifestants sortiran des de davant de la seu de CCOO a Sabadell (Rambla, 75) fins a la seu del Centre Metal·lúrgic de Sabadell (c. de les Tres Creus, 66), on es concentraran per reivindicar a la patronal metal·lúrgica que es desencalli la negociació del conveni autonòmic.
 
Amb aquesta mobilització es tanca el procés d'assemblees i concentracions convocades aquest mes d'abril per la Federació d'Indústria de CCOO per explicar la situació de la negociació col·lectiva als delegats del sector. Si la situació no canvia, la intenció és preparar noves mobilitzacions.