Quinze empreses participen a la jornada formativa de l'Euncet

La Torre
17 d'abril del 2013
576_1366196127jardins
576_1366196127jardins
L’Euncet Business School va organitzar durant tot dimarts, en sessió de matí i tarda, la cinquena edició Euncet-Empresa, que va comptar amb la participació d’una quinzena d’empreses de diferents sectors per tal que els alumnes de grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), així com els dels postgraus i màsters, coneguin les sortides professionals dels estudis i engeguin contactes amb el món empresarial.

Prop d’un centenar d’estudiants es va apropar a les instal·lacions de l’Euncet i va participar a diferents activitats d’emprenedoria i sessions formatives. Aquest any, amb la finalitat d’oferir continguts més interessants i adequats a les necessitats dels alumnes, la jornada s’ha dividit en dos blocs. El primer es va adreçar, sobretot, als alumnes de grau en ADE, amb un taller sobre les sortides professionals dels estudis que estan cursant. Com a cloenda, dos exalumnes de l’Euncet, Quim Sabatés, soci-fundador de Marketmoving, i Andreu Enrich, fundador de Valkirian, Author, Cal Madu i All-Rankings.com i responsable del projecte solidari Stick for India, han explicat la seva experiència laboral, així com els projectes empresarials que estan duent a terme un cop finalitzats els seus estudis a l’Euncet Business School.

El segon bloc es va orientar als estudiants de postgraus i màsters, amb un taller Speed Networking, una activitat per fomentar la venda personal de l’alumne. Tindrem el privilegi de comptar amb empreses i consultories de reconegut prestigi. La directora de l’Euncet Business School, Dolors Puig, ha lliurat un obsequi a les representants de Barcelona Activa, que hi han participat a la primera ponència titulada Noves Ocupacions. Sortides professionals dels titulats d’ADE, a càrrec de Joana Sanz, tècnica de l’equip d’Orientació i Recerca de Feina de Barcelona Activa.