Ariadna Coll (CNT), tercera al Duatló de Sant Fruitós de Bages

Redacció
16 d'abril del 2013
El podi de Sant Fruitós de Bages
El podi de Sant Fruitós de Bages | CNT
El podi de Sant Fruitós de Bages Foto: CNT

La triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Ariadna Coll ha aconseguit la tercera posició en el III Duatló de Sant Fruitós de Bages Sportmed, que constava de 4 quilòmetres de cursa a peu en un circuit trencacames de sorra i asfalt, 20 quilòmetres de ciclisme en un recorregut pla i apte per a rodadors i 2 quilòmetres més de cursa a peu. La prova, apadrinada pels reconeguts triatletes Xavier Llobet i Marcel Zamora, ha aplegat 150 participants.

Coll, que debutava com a triatleta del club, ha aturat el crono en 1h00'32" després d'un intens frec a frec amb Mar Puig, del CN Manresa, que ha finalitzat en segon lloc amb 1h00'04". El triomf ha estat per a Cristina Navarro, del NAT’s, amb una marca de 56’24”.

En l'apartat masculí, Xavier Torrades (CN Reus Ploms) ha vençut amb 46’12”.

Mireia Rodríguez, onzena a Sant Joan de les Abadesses
D'altra banda, la triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Mireia Rodríguez ha obtingut l'onzè lloc en el XX Duatló de Sant Joan de les Abadesses sobre unes distàncies de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i 2 quilòmetres més de cursa a peu.

Rodríguez ha fet un registre de 1h37'35", en una prova dominada per Carla Bertos (CN Prat-Triatló), guanyadora amb 1h19'52". En categoria masculina, la victòria se l'ha adjudicat Aleix Fàbregas (Esportiu Ripoll) amb un temps d'1h09'36".