La plantilla de Ficosa farà vaga el 24 d'abril

per C.B., 16 d'abril de 2013 a les 12:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La plantilla de Ficosa ha acordat fer vaga el dimecres 24 d'abril en resposta a l'ERO de suspensió temporal plantejat per la direcció de l'empresa i que afectarà uns 900 treballdors. Així s'ha decidit aquest dimarts en un refèrendum en el qual han participat un 80% dels treballadors de les vuit societats que integren la multinacional catalana (totes les de Viladecavalls excepte Idneo).


Un 54,5% dels treballadors que han votat ho han fet a favor de la vaga, un 39,5% hi ha mostrat el seu desacord mentre que un 6% s'ha abstingut.

El 24 d'abril la intenció dels sindicats és concentrar-se a les portes de la companyia i, posteriorment, desplaçar-se fins al Parlament. La direcció de l'empresa justifica la mesura en base a causes productives derivades de la caiguda de les vendes en el sector de l'automoció. L'ERO durarà entre 60 i 80 dies en funció de l'evolució del mercat.

 

Participació