Atracava amb la cara tapada amb mànigues de samarretes retallades

La Torre
10 d'abril del 2013
Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa han detingut José Luís T. M. de 42 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor de sis robatoris amb violència i intimidació a establiment comercials a la ciutat.

Els fets es remunten a mitjans del mes de març quan va tenir lloc un atracament a una benzinera de Terrassa. Dos homes amb la cara tapada van intimidar el treballador de l’establiment per sostreure la recaptació. Un dels autors, el qual va esgrimir un ganivet per cometre l’atracament, portava per passamuntanyes la màniga d’una samarreta.

Dies més tard es van produir nous atracaments a diversos establiments comercials propers a la zona del primer robatori. Concretament, durant els sis dies posteriors al primer fet es van produir sis nous robatoris amb el mateix modus operandi. En aquest sentit, tots comesos per un sol home que utilitzava un ganivet per intimidar les víctimes i duia una màniga de samarreta al cap per ocultar la seva identitat.

Arran d’aquests fets, els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa van muntar un dispositiu especial amb agents de paisà que va permetre detenir José Luís T. M. just després que el detingut cometés un atracament a una benzinera de Terrassa. Els agents van detenir-lo a prop de casa seva al barri de Vilardell de Terrassa. El detingut encara duia la roba amb la qual havia comès el robatori.

Els investigadors van trobar al registre posterior del pis del detingut diversos passamuntanyes elaborats a partir de samarretes i jerseis així com la roba i el
calçat que el detingut havia fet servir en els diversos atracaments. El detingut, després de declarar davant el jutge, va ingressar a presó.