El sector de l'oli de Barcelona amenaça amb fer vaga

CCOO i UGT demanen a la patronal més consens a l'hora de negociar el conveni col·lectiu

per La torre del Palau , 9 d'abril de 2013 a les 17:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les federacions agroalimentàries de CCOO i UGT convocaran diferents dies de vaga, si la patronal del sector de les indústries de l'oli de la demarcació de Barcelona no retira la seva proposta de modificar 45 punts del Conveni Col·lectiu (la plataforma sindical solament té 7 punts per a negociar) i l'insta a "negociar un conveni en condicions".
 

Aquesta és la conclusió a la qual s'ha arribat en la darrera reunió de delegats/as de CCOO i UGT realitzada el 4 d'abril, en què es van valorar les actes de les diferents assemblees efectuades durant el mes de març en totes les empreses del sector, amb una participació alta pel que consideren "una provocació de la patronal".
 

La Comissió Negociadora compta amb el suport general per a seguir negociant el Conveni si la Patronal retira la seva proposta i, en cas contrari, "convocarà les mobilitzacions que siguin necessàries en defensa i manteniment del conveni col·lectiu".

 

Participació